Ada Colau i Jaume Collboni participen en la primera jornada del REACT : Servei de Premsa

Ada Colau i Jaume Collboni participen en la primera jornada del REACT

29/03/2022Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimecres 30 de març, a les 9:30 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, inaugurarà la segona edició de les jornades de reactivació econòmica REACT, que tindran lloc els propers dies 30 i 31 de març i 1 d’abril al Disseny Hub Barcelona (plaça de les Glòries Catalanes, 38). La inauguració també comptarà amb la participació de la periodista Helena Garcia Melero.

Posteriorment, a les 10:00 hores, el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, pronunciarà la conferència “Barcelona, camí al 2030” on farà un repàs dels reptes de futur de la ciutat amb horitzó 2030.

Durant el dia, també se celebraran diverses taules a les que participaran experts nacionals i internacionals per debatre sobre diversos àmbits econòmics. A les 10:45 hores, tindrà lloc la taula rodona “L’impacte del conflicte d’Ucraïna” amb la participació del president del Barcelona Institut of Science and Technology (BIST), Andreu Mas-Colell; el director de Red2Red, José Moisés Martín Carretero; la investigadora principal i editora del CIDOB, Carme Colomina; i el president d’Agora Urban Conversation, Joan Clos. Moderarà la directora de l’Observatori de Lideratge en l’Empresa, UPF-BSM, ECOS, Sílvia Cóppulo Martínez.

A les 12:00 hores, el Gerent d’Economia, Recursos i Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Albert Dalmau, modera la taula “La reeconomització dels centres de les ciutats” a la que intervindran el delegat especial de l’Estat del Consorci de la Zona Franca, Pere Navarro; la CEO Barcelona de Savills, Anna Gener; el president del Cercle d’Economia, Javier Faus; i el director general del Teatre Principal, José María Trenor.

A les 15:30 hores, la comissionada de Promoció d’Ocupació i Polítiques contra la Precarietat Laboral de l’Ajuntament, Raquel Gil, serà l’encarregada de moderar “Liderant el futur del treball” amb la vicerectora de Competitivitat i Ocupabilitat de la UOC, Àngels Fitó; el CEO d’UpSocial, Miquel de Paladella; la secretària de Política Territorial i Migraccions de CCOO-Catalunya, Aurora Huerga; i la directora de l’àrea de Treball de PIMEC, Sílvia Miró.

Finalment, a les 17:00 hores, el tema a tractar serà “L’impuls de l’economia de proximitat” amb la catedràtica de la UB, Elisabet Viladecans; el president de l’Associació Economia Social Catalunya, Guillem Llorens; i la presidenta d’Abacus Cooperativa, Maravillas Rojo. El moderador serà el director general de Barcelona Activa, Félix Ortega.

Més informació: barcelona.cat/react.

NOTA IMPORTANT. Els professionals dels mitjans de comunicació que vulguin cobrir les jornades han d’acreditar-se al següent enllaç:
https://barter.eventszone.net/myCongress/form.php?thisFormCongress=react22&thisFormLanguage=ca&thisFormCode=prsCompartiu aquest contingut

Paraules clau
reAct/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina