Barcelona Energia es converteix en el nou proveïdor elèctric de les Escoles Bressol, del Conservatori i de les Escoles de Música municipals : Servei de Premsa

Barcelona Energia es converteix en el nou proveïdor elèctric de les Escoles Bressol, del Conservatori i de les Escoles de Música municipals

15/04/2022Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament fomenta així que els centres educatius municipals siguin alhora consumidors i generadors d’energia verda i renovable

El consum elèctric de les 76 escoles bressol i les 5 escoles de música municipals, així com el del Conservatori, equival al que realitzarien 1.085 famílies de Barcelona

El subministrament, que s’estima en 3,78 GWh, evitarà l’emissió de més de 567 tones de CO2

Durant el mes d’abril, Barcelona Energia iniciarà el subministrament amb energia d’origen 100% renovable a 76 escoles bressol municipals (EBM) – de les 103 escoles que té la xarxa municipal- ,  a les 5 escoles de música municipals i al Conservatori. Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Barcelona fomenta que els centres educatius municipals siguin alhora consumidors i generadors d’energia verda i renovable.

A més a més, entre els equipaments que subministra Barcelona Energia es troba també el Consorci per la Normalització Lingüística (CNL) de Sants-Montjuïc i Les Corts i la secció sindical de l’IMEB.

El volum de subministrament és d’aproximadament 3.785.138 KWh, l’equivalent al consum de 1.085 usuaris residencials. Així doncs, gràcies a l’energia verda de la comercialitzadora pública, els 83 centres aconseguiran evitar emetre 567 tones de CO2, l’equivalent a recórrer 3.119.619 km amb un cotxe dièsel, o bé, anar i tornar quatre vegades a la lluna.

 

Barcelona Energia, la comercialitzadora elèctrica pública més gran de l’Estat

Barcelona Energia és la comercialitzadora elèctrica pública més gran de l’Estat i la seva vocació és estar al servei de la ciutadania, oferint un servei de qualitat, transparent i de proximitat, l’objectiu del qual no sigui el benefici econòmic, sinó el benestar i l’apoderament de la ciutadania.

La comercialitzadora pública es troba entre el top 10 de comercialitzadores dins l’àrea metropolitana amb més 10.000 punts de subministrament gestionats (entre públics, persones usuàries i empreses). Amb aquest nou acord, Barcelona Energia segueix el seu compromís d’oferir un model energètic 100% renovable i sostenible a tots els seus usuaris i usuàries, impulsant un model energètic bastat en l’eficiència, la generació d’energies renovables i la participació ciutadana.

La comercialitzadora pública d’energia de l’àrea metropolitana de Barcelona va començar a donar servei als ciutadans l’1 de gener de 2019 i actualment ofereix assistència a més de 10.000 punts de subministrament de tota l’àrea metropolitana de Barcelona. L’operador elèctric metropolità no només compra i ven energia, sinó que també adquireix un compromís amb les energies renovables, ofereix un servei de proximitat amb assessoria personalitzada, utilitza sistemes de transparència en la gestió, aposta per la innovació tot incentivant l’autoconsum i impulsa la participació ciutadana mitjançant la plataforma Decidim Barcelona Energia.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
barcelona energia/ energia/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina