Montserrat Ballarín assisteix a la celebració del 20è aniversari del programa per a una alimentació saludable “5 al dia” : Servei de Premsa

Montserrat Ballarín assisteix a la celebració del 20è aniversari del programa per a una alimentació saludable “5 al dia”

04/05/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 5 de maig, a les 9:45 hores (Punt d’Informació de la carpa situada a l’entrada del Tibidabo), la regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín, assistirà a la celebració del 20è aniversari del programa per a una alimentació saludable “5 al dia”, organitat per Mercabarna i l’Associació Gremial d’Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Província (AGEM). A l’acte també participarà el president d’AGEM, Jaume Flores. La trobada comptarà amb 3.000 infants de les 50 escoles participants a la campanya educativa que ocuparan el Tibidabo en exclusiva.

En total, uns 150.000 escolars d’arreu de Catalunya han format part de la iniciativa que es porta a terme a més de 40 països d’arreu del món i que promou la ingesta diària de 5 racions entre fruites i hortalisses per mantenir-se sa, segrons prescriuen metges i dietistes.





Paraules clau

alimentació saludable/