Jaume Collboni pronuncia una conferència sobre les infraestructures metropolitanes en el marc del cicle “Fer metròpoli” : Servei de Premsa

Jaume Collboni pronuncia una conferència sobre les infraestructures metropolitanes en el marc del cicle “Fer metròpoli”

10/05/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 11 de maig, a les 9:30 hores, el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, pronunciarà la conferència “Un pacte per a les infraestructures metropolitanes pel creixement econòmic i la inclusió social” en el marc del cicle “Fer metròpoli” que organitza RethinkBCN, l’òrgan de la Societat Barcelonina d’Estudis Econòmics i Socials de Foment del Treball.

El president del Consell de Patrocinadors de la Societat Barcelonina d’Estudis Econòmics i Socials de Foment del Treball, Àngel Simon, presentarà l’acte i el conduirà la periodista Mónica Günther. En la conferència, el tinent analitzarà la necessitat d’impulsar un gran pacte de les infraestructures metropolitanes per garantir la competitivitat de les empreses en un entorn econòmic global incert, així com una bona qualitat de vida als ciutadans de l’Àrea Metropolitana.

Mitjançant el cicle ‘Fer metròpoli’, RethinkBCN està impulsant una sèrie de ponències, articles i trobades amb els principals actors de la metròpoli de Barcelona. Aquests espais, punt de reflexió sobre les actuacions que s’haurien d’abordar per a millorar el desenvolupament de la regió metropolitana, han comptat amb la participació de l’exarquitecte en cap de Barcelona, Josep Acebillo, i el vicepresident executiu de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Antonio Balmón.

La conferència tindrà lloc a la seu de Foment del Treball (Via Laietana, 32) i també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web de RethinkBCN: https://rethinkbcn.cat/es/

COBERTURA DE L’ACTE
Els periodistes poden cobrir l’acte presencialment amb previ avís per correu electrònic a a.guich@romanrm.com o per telèfon al 602 256 703.





Paraules clau

foment del treball/