Ada Colau participa en l’acte de lliurament del Premi d’Arquitectura Contemporània de la Unió Europea – Premi Mies van der Rohe 2022 : Servei de Premsa

Ada Colau participa en l’acte de lliurament del Premi d’Arquitectura Contemporània de la Unió Europea – Premi Mies van der Rohe 2022

11/05/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 12 de maig, a les 12.30 hores (Pavelló Mies van der Rohe. Av/Francesc Ferrer i Guàrdia, 7), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participarà en l’acte de lliurament del Premi d’Arquitectura Contemporània de la Unió Europea – Premi Mies van der Rohe 2022. També hi prendran part la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat i presidenta de la Fundació Mies van der Rohe, Janet Sanz, la comissària d’innovació, investigació, cultura, educació i joventut de la Unió Europea, Mariya Gabriel, i els guanyadors del Premi d’Arquitectura Europea – Premi Mies van der Rohe 2022 (Grafton Architects i Lacol).

La ceriomònia se celebrarà en el marc de l’EUmies Awards Day. El programa complet de l’EUmies Awards Day es pot consultar aquí.

Preguem confirmació d’assistència a fmvdr@miesbcn.com per poder acreditar-te.

L’entrega de premis s’ha fet en el marc de Model. Festival d’Arquitectures de Barcelona, l’esdeveniment coorganitzat per l’Ajuntament de Barcelona i el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) que neix com a primera gran cita de la Capitalitat Mundial de l’Arquitectura UIA-Unesco de Barcelona 2026. Fins a aquest diumenge, un circuit de set quilòmetres que delimita la frontera entre Ciutat Vella i l’Eixample acull instal·lacions físiques i de realitat augmentada experimentals a l’espai públic, menjars populars, rutes, workshops i debats, que conviden a re-descobrir la ciutat i l’arquitectura.





Paraules clau

Premi d'Arquitectura Contemporània de la Unió Europea - Premi Mies van der Rohe 2022/