Jaume Collboni participa a l’acte “Barcelona amb Ucraïna. Compromís del teixit empresarial de la ciutat amb la infància”, una crida per a recaptar fons pels programes d’UNICEF a la regió : Servei de Premsa

Jaume Collboni participa a l’acte “Barcelona amb Ucraïna. Compromís del teixit empresarial de la ciutat amb la infància”, una crida per a recaptar fons pels programes d’UNICEF a la regió

23/05/2022Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts, 24 de maig, a les 11.30 hores, al Parc d’Atraccions del Tibidabo (Plaça dels Somnis), el primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni participa a la presentació de l’acte “Barcelona amb Ucraïna. Compromís del teixit empresarial de la ciutat amb la infància ”, on es presentarà l’acció organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Barcelona i UNICEF que convoca representants del teixit empresarial, emprenedor i innovador de la ciutat per tal d’impulsar la solidaritat corporativa envers l’emergència humanitària que està patint Ucraïna.

A l’acte hi intervenen també el president d’UNICEF Comitè Catalunya, Jaume Lanaspa; la  coordinadora d’UNICEF Comitè Catalunya, Quima Oliver i Ricart; i la responsable de Nou Negoci d’UNICEF Espanya, Marisa Díaz de la Fuente.

La presentació comptarà també amb una acció pictòrica de l’artista Carme Solé Vendrell, en el marc de la campanya Why? en defensa dels drets de la infància.

INFORMACIÓ IMPORTANT:

El Funicular Cuca de Llum (Plaça del Dr. Andreu) estarà operatiu pels periodistes a partir de les 10.30 horesCompartiu aquest contingut

Paraules clau
unicef/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina