Ada Colau i Pau Gasol visiten l’escola La Pau, centre educatiu que implementa el projecte SISME de promoció d’hàbits saludables : Servei de Premsa

Ada Colau i Pau Gasol visiten l’escola La Pau, centre educatiu que implementa el projecte SISME de promoció d’hàbits saludables

07/06/2022



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimecres 8 de juny, a les 10.30 hores (Escola La Pau. Carrer Extremadura 15), l’alcaldessa de Barcelona Ada Colau i el cofundador i president de la Gasol Foundation, Pau Gasol, visiten l’escola La Pau, un dels 21 centres de la ciutat de Barcelona que participen en el projecte SISME per promocionar els hàbits de vida saludable entre infants de 6 a 12 anys. El projecte SISME està dissenyat i implementat per la fundació i és possible gràcies al finançament de l’Ajuntament de Barcelona. SISME es complementa a les escoles de Barcelona amb el projecte ‘Menjadors escolars més sans i sostenibles’ posat en marxa per l’Ajuntament i per l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) i que aquest curs ha arribat a 45 escoles de la ciutat.

La visita comptarà també amb la presència de la regidora de Salut, Envelliment i Cures, Gemma Tarafa; el comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària, Álvaro Porro; la directora de la Gasol Foundation Europa, Cristina Ribes; el responsable de Recerca i Programes de la Gasol Foundation, Clara Homs; i la directora de l’escola La Pau, Sonia Burgés, entre d’altres.

NOTA IMPORTANT PER A MITJANS: la visita a l’escola començarà amb un recorregut per les instal•lacions del centre i una foto institucional abans d’un petit col•loqui amb estudiants de l’escola que adreçaran preguntes tant a Ada Colau com a Pau Gasol. També es visitarà l’estona d’esbarjo al pati del centre en el qual es podran observar algunes d eles activitats que es desenvolupen en el marc del programa. En acabar, cap a les 11.30 hores, tant l’alcaldessa de Barcelona com l’exjugador de bàsquet atendran les preguntes dels mitjans de comunicació únicament sobre el projecte SISME i el projecte ‘Menjadors escolars més sans i sostenibles’.





Paraules clau

hàbits saludables/ La Pau/