Collboni, Ballarín i Rabassa assisteixen a la primera edició del cicle gastronòmic “Tasta’M” : Servei de Premsa

Collboni, Ballarín i Rabassa assisteixen a la primera edició del cicle gastronòmic “Tasta’M”

17/06/2022Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dissabte 18 de juny, a les 12.30 hores (plaça del Poeta Boscà), el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisensa, Jaume Collboni; la regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín; i el regidor del districte de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, assistiran a la primera edició del cicle gastronòmic “Tasta’M”, que tindrà lloc entre les 10 i les 14 hores a la plaça del Poeta Boscà, al davant del Mercat de la Barceloneta. Aquesta iniciativa està organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB), i la Federació de Mercats Municipals (FEMM).

Durant el matí es durà a terme una musclada popular, rememorant les revetlles d’estiu on menjar musclos era tradició, ja que coincideix amb la millor època pel seu consum. D’aquesta manera es posa en valor el paper dels mercats com a centres socialitzadors del territori, impulsors de les tradicions i proveïdors de productes frescos de temporada, que fomenten els hàbits alimentaris saludables entre la ciutadania. Per poder participar, els visitants hauran de presentar un tiquet degustació que donarà dret a una tapa de musclos i una beguda. A partir del divendres 17 de juny, les parades del mercat obsequiaran els seus clients amb aquests tiquets degustació per les seves compres.

A més a més, durant tot el matí hi haurà una furgoneta amb DJ que amenitzarà l’esdeveniment, i un grup de música tradicional itinerant que farà un recorregut pel mercat i posteriorment es dirigirà a la plaça del Poeta Boscà, on seguirà el seu concert.

Aquesta serà la primera de cinc accions que conformen el cicle, que s’estendrà fins al juny del 2023, i que es durà a terme a diferents barris, coincidint amb les festes de la Mercè, la Castanyada, el Carnaval i Sant Joan. La intenció és realitzar aquestes activitats a prop d’un mercat obert, amb l’objectiu de vincular aquests equipaments amb el territori i dinamitzar els barris i els mercats.

Paraules clau

gastronomia/ tasta'm/