Obert el procés per presentar candidatures a la 23a edició del Premi Comerç de Barcelona : Servei de Premsa

Obert el procés per presentar candidatures a la 23a edició del Premi Comerç de Barcelona

05/07/2022Temps estimat de lectura: 2 minuts

El període per presentar candidatures a la 23a edició del Premi Comerç de Barcelona ja està en marxa i les persones interessades es podran postular fins al proper 12 de juliol. Enguany es  recuperen aquests guardons després de 2 anys sense poder-se celebrar per la situació sanitària.

Amb aquesta nova edició es vol reconèixer de nou la contribució del teixit comercial a la ciutat de Barcelona. La principal novetat d’aquesta 23a edició és la creació d’una nova categoria, la de comerç emblemàtic. A més, de manera excepcional, el Premi Comerç de Barcelona inclou també una menció especial, que vol reconèixer l’esforç i resiliència del sector del comerç durant la pandèmia. Alhora, vol posar en valor la seva capacitat d’adaptació, la seva resposta solidària i el seu compromís i generositat, que han evidenciat que són part fonamental de la vida dels barris de la ciutat, també en situacions límit.

A més de la menció especial, els guardons compten amb 6 categories:

Els establiments premiats es faran públics en una gran gala que tindrà lloc aquesta tardor.

Per a més informació: www.barcelona.cat/premiscomercCompartiu aquest contingut

Paraules clau
comerç/ Premi Comerç de Barcelona/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina