Xavier Marcé assisteix a l’estrena d’(ÒH!)PERA al Gran tatre del Liceu : Servei de Premsa

Xavier Marcé assisteix a l’estrena d’(ÒH!)PERA al Gran tatre del Liceu

07/07/2022



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Divendres, 8 de juliol, a les 20:00 hores, al Gran Teatre del Liceu, Xavier Marcé assisteix a la l’estrena de (ÒH!)PERA, quatre òperes de petit format que es representaran durant la mateixa vetllada en diferents espais del teatre. Es tracta d’un projecte impulsat pel Liceu, la regidoria de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, el Disseny Hub Barcelona i escoles de disseny de la ciutat per fomentar l’experimentació i aprenentatge de joves estudiants de diferents disciplines del disseny de la ciutat a través d’una experiència real de creació operística.

(ÒH!)PERA es representa els dies 9 i 10 de juliol de 2022 i s’hi poden veure les òperes de nova creació: Entre los árboles, L’ocell redemptor, The Fox Sisters, Shadow. Eurydice says.
Àlex Ollé, artista resident del Gran Teatre, lidera la direcció artística del projecte. Els compositors de les quatre micròperes de 30 minuts de duració són Marc Migó, José Río-Pareja, Núria Giménez-Comas i Fabià Santcovsky. Per la posada en escena es compta amb els professionals de l’àmbit de la direcció escènica, Nao Albet, Alícia Serrat, Marc Chornet i Silvia Delagneau. En el projecte participen estudiants de les principals escoles d’art i disseny de la ciutat: BAU, ELISAVA, EINA, LCI i Escola Massana.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el desplegament de la Mesura de Govern d’Impuls de les Indústries Creatives que té en la promoció del talent una de les seves línies d’acció prioritàries.





Paraules clau

Gran Teatre del Liceu/