El Mercat del Besòs reobre les seves portes després de remodelar els accessos, la zona logística i la coberta   : Servei de Premsa

El Mercat del Besòs reobre les seves portes després de remodelar els accessos, la zona logística i la coberta  

18/07/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’Ajuntament de Barcelona ha reobert aquest cap de setmana el Mercat del Besòs un cop enllestides les obres de remodelació dels accessos, de la zona logística i de la coberta de l’equipament. Aquestes actuacions han tingut una durada de 18 mesos i han suposat una inversió municipal de 1’6 milions d’euros. La intervenció ha abastat un total de 2.561’15 metres quadrats.

Les actuacions han suposat l’adequació dels accessos des del carrer Cristòbal de Moura tot segregant-lo del moll de càrrega i descàrrega. A més, també s’ha reorganitzat la logística actuant en el moll de càrrega, la sala de brossa i les cambres frigorífiques. Finalment, s’han creat nous magatzems a la planta baixa i s’ha rehabilitat integralment la coberta.

Així, s’ha construït una nova rampa d’accés des del carrer Jaume Huguet a l’aparcament de coberta de manera que s’ha alliberat el ja existent al carrer Cristóbal de Moura. Sota aquesta rampa s’han habilitat uns nous lavabos públics i s’han finalitzat els magatzems que mancaven en aquest mercat.

L’àrea logística s’ha pogut reformar un cop ja no es necessita muntacàrregues per a mercaderies i es milloren els recorreguts de serveis. Aquesta reestructuració ha permès habilitar un accés independent del mercat a la planta primera des del vestíbul d’accés i s’ha aprofitat també per fer nova la coberta i resoldre els problemes de filtracions i s’ha adequat per a ús d’aparcament.





Paraules clau

Mercat del Besòs/ mercats/