Barcelona acollirà del 15 al 18 de desembre l’Estrella Damm Barcelona Master Final 2022 de World Padel Tour : Servei de Premsa

Barcelona acollirà del 15 al 18 de desembre l’Estrella Damm Barcelona Master Final 2022 de World Padel Tour

26/07/2022



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La signatura d’un acord de col·laboració entre l’Ajuntament i els organitzadors de la competició permetrà que aquest esdeveniment tingui lloc al Palau Sant Jordi de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona ha signat, aquest 26 de juliol, un acord de col·laboració amb World Padel Tour que permetrà que Barcelona sigui la seu de l’Estrella Damm Master final 2022 d’aquest circuit. Concretament, el Palau Sant Jordi serà l’escenari d’aquest important esdeveniment esportiu que tindrà lloc del 15 al 18 de desembre.

Els encarregats de signar el document de col·laboració han estat el tinent d’Alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, el regidor d’Esports, David Escudé, i el president World Padel Tour, Ramón Agenjo. L’acte també ha comptat amb la presència del jugador i la jugadora de pàdel Agustín Tapia i Alix Collombon (número 3 del rànquing i 22 del rànquing World Padel Tour de la seva categoria, respectivament), així com d’Àlex Corretja, recentment incorporat a aquesta organització com adjunt a presidència.

Jaume Collboni, tinent d’Alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, ha celebrat que el World Padel Tour porti el nom de Barcelona arreu del món. “L’esport i els grans esdeveniments esportius formen part de l’ADN de la ciutat i no podem deixar passar l’oportunitat de vincular-nos més amb el pàdel, un esport que cada dia suma nous adeptes i al qual li augurem un gran futur”, ha assenyalat.

El regidor d’Esports, David Escudé, ha qualificat aquesta aliança com “un pas endavant per ratificar el compromís de Barcelona amb el pàdel, un esport que està creixent molt a la nostra ciutat tant en l’àmbit professional com amateur”.

Per la seva part, el president de World Padel Tour, Ramón Agenjo, espera que aquesta edició de la final de la competició aconsegueixi xifres històriques i ha avançat que hi haurà moltes sorpreses. “Barcelona es vestirà de pàdel per rebre els professionals”, ha destacat.

L’acord també ofereix la possibilitat de prorrogar durant dos anys més la seu barcelonina per aquest rellevant esdeveniment que, així, podria recaure a la ciutat fins a 2024.

 

World Padel Tour, el circuit professional de referència a escala mundial

World Padel Tour és un circuit consolidat amb 24 proves nacionals i internacionals que s’ha posicionat per davant d’altres grans competicions centenàries d’altres esports majoritaris. Actualment, 19 països diferents compten amb un torneig World Padel Tour, competició que ja té presència a quatre continents: Àfrica, Àsia, Amèrica i Europa.

La seva repercussió mediàtica també està assolint fites molt destacades. Així, més de 100 països tenen els drets d’emissió de les competicions per canals de televisió, amb 2,8 milions de persones que segueixen en directe els partits ja sigui a televisió, World Padel Tour TV (on tenen mig milió de subscriptors) o YouTube. A xarxes, tenen més de 3 milions de seguidors.

 

Més informació:

World Padel Tour





Paraules clau

esport/