El passatge de Marimon, a Sarrià-Sant Gervasi, es renovarà per prioritzar el vianant : Servei de Premsa

El passatge de Marimon, a Sarrià-Sant Gervasi, es renovarà per prioritzar el vianant

27/08/2022



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament reurbanitzarà la via per transformar-la en plataforma única, donar el protagonisme als desplaçaments a peu, al verd i als usos veïnals i millorar l’accessibilitat

Es preveu que les obres comencin a l’octubre i acabin al maig de 2023 i s’hi invertirà uns 851.000€

El passatge de Marimon, a Sarrià-Sant Gervasi, es renovarà per prioritzar el vianant. L’Ajuntament el reurbanitzarà per transformar-lo en plataforma única, donar el protagonisme als desplaçaments a peu, al verd i als usos veïnals i millorar l’accessibilitat. El projecte ja ha estat aprovat inicialment per la Comissió de Govern i es preveu que les obres comencin a l’octubre i acabin al maig de 2023, amb una inversió d’uns 851.000€.

 

 

A dia d’avui, el carrer té una calçada segregada amb dues voreres estretes, sense llocs per seure ni estar-s’hi i amb una filera d’aparcaments al costat Besòs i una de motos al costat Llobregat. Amb la intervenció es capgirarà la situació actual. Es crearà una plataforma única amb el paviment de llamborda de formigó prefabricat, i hi haurà arbres en una sola línia amb escocells de gran dimensió –ara no n’hi ha cap–.

 

 

També s’incorporaran cadires per facilitar l’estada, i nou mobiliari urbà com papereres, enllumenat i nova il·luminació amb tecnologia LED. A més, s’habilitarà una zona de Distribució Urbana de Mercaderies (DUM) entre escocells en un punt intermig del passatge per donar servei als comerços i establiments locals.

 

Descarregar imatges (ZIP)

 





Paraules clau

passatge de Marimon/ Sarrià-Sant Gervasi/