Ada Colau i Raquel Sánchez presenten l’avantprojecte d’ampliació i millora de Barcelona-Sants i el seu entorn : Servei de Premsa

Ada Colau i Raquel Sánchez presenten l’avantprojecte d’ampliació i millora de Barcelona-Sants i el seu entorn

15/09/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 16 de setembre, a les 11.00 hores (Plaça dels Països Catalans, davant de l’estació Barcelona-Sants), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda urbana, Raquel Sánchez, presenten l’avantprojecte d’ampliació i millora de l’estació Barcelona-Sants i per la reordenació i transformació de l’edifici de viatgers i el seu entorn, incloent la plaça Països Catalans. Prèviament, a les 10:00 hores, hi haurà un briefing informatiu pels mitjans de comunicació que es farà a la Sala Girona (antiga Sala Verda) de l’estació. Hi intervindran la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz i la presidenta d’Adif i Adif AV, Mª Luisa Domínguez.

Els mitjans interessats a cobrir l’acte s’hauran d’acreditar a través del correu prensa.noreste@adif.es abans de les 9:00 hores del divendres 16 de setembre.





Paraules clau

estació Barcelona-Sants/ mobilitat/ transport/