L’Ajuntament de Barcelona i la Delegació del Govern de la Generalitat a Madrid signen un nou conveni de col·laboració : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona i la Delegació del Govern de la Generalitat a Madrid signen un nou conveni de col·laboració

28/09/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

El tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni; i la delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a Madrid, Ester Capella; han signat un conveni de col·laboració per tal de donar suport a les activitats institucionals que l’Ajuntament de Barcelona realitza a Madrid. Així, es facilitarà l’activitat del consistori i el seu equip de govern en els desplaçaments a la capital de l’Estat.

 

 

L’acord recupera l’esperit d’un d’anterior i contempla la cessió d’ús de la Sala Centre Cultural – Llibreria Blanquerna per acollir la realització d’activitats de promoció de la ciutat de Barcelona o el suport material i logístic al personal del consistori quan estigui a Madrid. Aquesta és una col·laboració que ja es produïa de facto i amb bon resultat entre les dues institucions de cara a impulsar la projecció de Barcelona a la capital de l’Estat.

 

 

 

 





Paraules clau

Ajuntament de Barcelona i la Delegació del Govern de la Generalitat a Madrid/ nou conveni de col·laboració/