Montserrat Ballarín assisteix a la presentació del nou magazine de comerç “Barcelona Convida” : Servei de Premsa

Montserrat Ballarín assisteix a la presentació del nou magazine de comerç “Barcelona Convida”

28/09/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 29 de setembre, a les 14:00 hores, la regidora de Comerç, Mercats i Consum, Montserrat Ballarín, assisteix a la presentació de “Barcelona Convida”, el nou magazine del comerç de la ciutat. Aquesta és una iniciativa de la Fundació Barcelona Comerç  que vol contribuir al coneixement i reconeixement del comerç de la ciutat. A l’acte també participaran el president de Barcelona Comerç, Salva Vendrell; el director i editor de la revista, Miguel López i Javier López, respectivament, i els patrons i patrones dels Eixos Comercials de Barcelona Comerç.

Barcelona Convida” obre la porta a descobrir les més de 25.000 botigues dels 23 eixos comercials de comerç de proximitat repartits per tota la ciutat, les seves històries, les dels seus comerciants i totes les seves propostes més singulars. A més, “Barcelona Convida” s’aproparà, en cada edició, a la gran diversitat de plans que existeixen per gaudir del comerç de Barcelona des de totes les facetes en què té protagonisme, cultura, gastronomia, salut, tecnologia, innovació, família, lluita social, ecologia…

El disseny d’aquest nou magazine trenca amb el classicisme gràfic habitual en aquest tipus de publicacions i ofereix una imatge fresca, moderna i atractiva com vol presentar-se, també, als ulls de tothom, el comerç de Barcelona.

L’acte tindrà lloc a l’Auditori de la seu central de Barcelona Activa (carrer de la Llacuna, 162).





Paraules clau

comerç "Barcelona convida"/