Albert Batlle presideix l’acte de Cloenda del centenari de l’agregació de Sarrià a la ciutat de Barcelona : Servei de Premsa

Albert Batlle presideix l’acte de Cloenda del centenari de l’agregació de Sarrià a la ciutat de Barcelona

05/10/2022Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 6 d’octubre, a les 17.30 hores, a la plaça del Consell de la Vila, el regidor del Districte de Sarrià-Sant Gervasi, Albert Batlle, presidirà l’acte de cloenda del centenari de l’agregació de Sarrià a la ciutat de Barcelona en el marc dels actes de la Festa Major de Sarrià.

L’acte consistirà en la presentació de l’audiovisual de memòria històrica del Centenari i del llibre institucional dels actes realitzats. A més, hi haurà un concert de l’orquestra simfònica VozesCompartiu aquest contingut

Paraules clau
centenari de l'agregació de Sarrià a la ciutat de Barcelona/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina