Jaume Collboni, Laia Bonet i Joan Ramon Riera presenten el projecte d’accesibilitat de la Ludoteca Guitard : Servei de Premsa

Jaume Collboni, Laia Bonet i Joan Ramon Riera presenten el projecte d’accesibilitat de la Ludoteca Guitard

05/10/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 6 d’octubre, a les 17:30 hores (Ludoteca Guitard, carrer Guitard, 90), el primer tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, la tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial, Laia Bonet, i, el regidor del Districte de les Corts i president de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), Joan Ramon Riera, presenten el projecte d’accesibilitat de la Ludoteca Guitard.

L’acte és la presentació del projecte d’accessibilitat de la Ludoteca Guitard “Ludoteca digital i accessible per a tothom”, de la Fundació Nexe. El projecte s’ha desenvolupat conjuntament entre el Districte de les Corts, l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, l’Agenda 2030 de l’Ajuntament de Barcelona i Mobile World Capital Barcelona.

Després de la presentació es farà una jornada de portes obertes a la ciutadania, de les 18:00 hores a les 20:00 hores, en el marc de les activitats que es desenvolupen durant la Festa Major de les Corts 2022.

A l’acte de presentació també intervenen el CIO & director de Connectivitat Intel•ligent, Mobile World Capital Barcelona, Eduard Martin i la gerent de la Fundació Nexe, María Gradillas.





Paraules clau

Les Corts/