Mor el passatger d’un vehicle en un sinistre de trànsit a l’Eixample : Servei de Premsa

Mor el passatger d’un vehicle en un sinistre de trànsit a l’Eixample

16/10/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’home, que viatjava al seient del darrere del turisme, ha estat traslladat en estat crític pels serveis d’emergència i se n’ha confirmat la mort al centre sanitari

Un home de 51 anys ha mort aquesta matinada a causa de les ferides produïdes en una col•lisió entre un turisme en què viatjava i una ambulància del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques). El sinistre s’ha produït poc després de les 02:47h, a l’alçada del número 112 del carrer de Villarroel, al districte de l’Eixample, per causes que es desconeixen.

A conseqüència de la topada han resultat ferides de diversa consideració sis persones, els quatre ocupants del turisme i els dos tècnics en emergències sanitàries (TES) que es dirigien a un servei. L’home en estat més crític ha mort a l’arribada al centre sanitari. Els altres tres ocupants del vehicle també han estat traslladats a diversos hospitals, així com els dos TES, tots ells en estat menys greu.

Fins al lloc dels fets s’han traslladat dotacions de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana que s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident i sis unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques que han atès els ferits.

Aquesta és la vint-i-dosena víctima mortal en sinistre de trànsit a la ciutat aquest any, 14 eren motoristes, 5 vianants i un conductor d’un vehicle.

El consistori lamenta la seva mort i trasllada el seu condol a la família i amistats i referma el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes en els sinistres de trànsit.





Paraules clau

Eixample/ sinistre/