Álvaro Porro participa al debat “Polítiques públiques d’ESS, empoderen la comunitat?”, en el marc de la Fira Solidària de Catalunya (FESC) : Servei de Premsa

Álvaro Porro participa al debat “Polítiques públiques d’ESS, empoderen la comunitat?”, en el marc de la Fira Solidària de Catalunya (FESC)

21/10/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 23 d’octubre, a les 10:30 hores, el comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària, Álvaro Porro, participarà en el debat “Polítiques públiques d’ESS, empoderen la comunitat?”, que se celebra en el marc de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC). Aquest és un debat entre les administracions públiques amb participació també del director general d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives de la Generalitat de Catalunya, Josep Vidal; i un representant de la XEC-Xarxa d’Espais Comunitaris.

L’11a edició de la FESC té lloc entre els dies 21 i 23 d’octubre al recinte de la Fabra i Coats. L’Ajuntament de Barcelona participa en aquesta iniciativa donant a conèixer les polítiques públiques d’impuls de l’ESS i, en especial, l’Estratègia de l’Economia Social i Solidària a Barcelona 2030. A l’estand municipal es podrà rebre informació dels recursos i serveis contemplats al Pla d’Impuls de l’ESS 2021-2023, en especial aquells que s’executen des d’InnoBa i la Direcció d’Innovació Socioeconòmica de Barcelona Activa. També es difondrà l’ESSBCN2030 i els projectes que la desenvolupen. En aquest sentit, mitjançant un berenar (el dissabte 22 a les 18 h) i un vermut (el diumenge 23 a les 13 h) al mateix estand i espais propers, es presentaran novetats de l’#ESSBCN2030.

La Fira reunirà més de 200 expositores d’organitzacions, empreses i projectes de l’Economia Social i Solidària (ESS) i inclourà un centenar d’activitats.





Paraules clau

polítiques econòmiques/