Jordi Martí i Josep Gonzàlez-Cambray visiten les obres del nou equipament de l’Institut de l’Esport de Barcelona : Servei de Premsa

Jordi Martí i Josep Gonzàlez-Cambray visiten les obres del nou equipament de l’Institut de l’Esport de Barcelona

08/11/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres, 9 de novembre a les 11:30h (accés des del passeig de Miramar, 13), el tinent d’Alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí, i el conseller d’Educació i president del Consorci d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, visiten les obres del nou equipament de l’Institut de l’Esport de Barcelona, que estarà situat a l’interior de les Piscines Municipals de Montjuïc. També assistiran a la visita el regidor d’Educació, Pau Gonzàlez, i el regidor d’Esports, David Escudé.

Després de fer un petit recorregut per l’interior de les obres, es farà una atenció a mitjans a les Piscines Municipals de Montjuïc (s’hi accedirà per l’entrada de l’Avinguda Miramar, 31).

A partir de les 11.00 hores es podran prendre imatges de les obres. Es recomana portar calçat tancat, i es facilitarà EPI’s per a la premsa.

Adjuntem un plànol per arribar a l’entrada de les obres, on hi ha també un pàrquing de terra per poder aparcar vehicles.

 

https://goo.gl/maps/Rns82ieAv3jKv7nQ6

 

Us demanem confirmació d’assistència en el correu electrònic premsaconsorcieducacio@gencat.cat.





Paraules clau

educació/