Ada Colau inaugura l’Smart City Expo i Tomorrow.Mobility : Servei de Premsa

Ada Colau inaugura l’Smart City Expo i Tomorrow.Mobility

14/11/2022



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimarts 15 de novembre, a les 17:00 hores, (Pavelló 2-recinte Gran Via, Fira de Barcelona), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participarà a l’acte d’inauguració dels salons Smart City Expo World Congress i Tomorrow Mobility World Congress, que tindran lloc del 15 al 17 de novembre. L’alcaldessa visitarà l’espai expositiu de tots dos esdeveniments acompanyada del president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès; l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín; la delegada del Govern a Catalunya, Maria Eugènia Gay; el conseller de Territori, Juli Fernández; la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas; el president de Fira de Barcelona, Pau Relat; el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga; el president de Smart City Expo World Congress, Ramon Roca; i la presidenta de Tomorrow.Mobility World Congress, Maria Tsavachidis; entre d’altres.

L’Ajuntament de Barcelona participa un any més en aquest congrés mundial i enguany ho fa amb un estand on, sota el lema “Barcelona leads the way / Barcelona lidera”, recull l’aposta per avançar cap a una ciutat més competitiva, sostenible i equitativa, adaptada a nous reptes com la transició ecològica i la digital. L’Ajuntament de Barcelona exposarà un total de 40 projectes innovadors desplegats per les diferents àrees municipals i rebrà més de 50 delegacions internacionals durant el Congrés.

Prèviament, a les 09:45h, el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, i Raf Tuts, director executiu en funcions i director de Solucions globals de UN Habitat, participaran al costat d’altres personalitats en la conferència inaugural de l’onzena edició de Smart City Expo World Congress.

A les 11:30h, l’alcalde de Kiev (Ucraïna), Vitali Klitschko, oferirà la conferència ‘Construint un Kiev preparat per al futur’, on explicarà com les tecnologies digitals fomenten.

Del 15 al 17 de novembre i sota el lema Cities Inspired by People (Ciutats inspirades per persones), més de 800 expositors, 700 ciutats i regions i 400 ponents es reuniran a Barcelona per impulsar junts la transformació de les metròpolis de tot el món i compartir coneixements i experiències.





Paraules clau

Smart City Expo/ tomorrow.mobility/