Laia Bonet participa a la sessió inaugural de les jornades “Diàlegs sobre la mobilitat a Barcelona” : Servei de Premsa

Laia Bonet participa a la sessió inaugural de les jornades “Diàlegs sobre la mobilitat a Barcelona”

18/11/2022



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dilluns, 21 de novembre, a les 10:00 hores (Auditori IESE, carrer d’Arnús i de Garí 3-7, Campus Nord Aula Q402),  la tercera tinenta d’alcaldia i regidora de Mobilitat, Laia Bonet, participa a la sessió inaugural de les jornades “Diàlegs sobre la mobilitat a Barcelona”.

Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’Ajuntament de Barcelona i IESE Business School per debatre sobre la mobilitat urbana i la seva gestió.  L’objectiu és obrir un espai de reflexió sobre els reptes i plans de futur de la mobilitat a l’àrea metropolitana així com la de crear una plataforma per afavorir el diàleg entre la ciutadania, empreses privades i entitats públiques.

En total s’han programat vuit jornades de dues hores de durada que tindran lloc mensualment i on es tractaran temes com l’estratègia de la Distribució Urbana de Mercaderies, la mobilitat segura, la mobilitat activa i accessible, la mobilitat en bicicleta, la del transport públic (autobusos i transport públic d’altra capacitat: ferroviari), la mobilitat compartida i la descarbonització entre altres temes, des de l’òptica de la sostenibilitat i amb una visió holística.

La finalitat és poder impulsar i generar coneixement en aquests àmbits a partir d’experiències i bones pràctiques de les institucions, les empreses públiques i privades de cada sector, així com a partir de les experiències d’altres ciutats.

Aquesta primera sessió girarà entorn de l’autobús i s’hi abordaran temes com el desplegament de la nova xarxa de Bus, ara fa 10 anys, la millora de les connexions de proximitat en bus (busos de barri), connexions amb centres sanitaris (mobilitat sanitària), i  la millora de les línies interurbanes de bus. A la sessió també hi prendran part  Jacobo Kalitovics, director general de Bus deTMB;  Oriol Martori, director general de Transports i Mobilitat de Catalunya i Ramon Sagalés, vicepresident FECAV.

Tota la informació sobre la sessió, les inscripcions, així com la resta de temàtiques i dates per a les properes sessions es pot trobar al següent web:

https://apply.iese.edu/barcelona-mobility-dialogues90489579/booking





Paraules clau

mobilitat/