[INCLOU MATERIAL GRÀFIC] Ada Colau visita la ciutat de Kíiv : Servei de Premsa

[INCLOU MATERIAL GRÀFIC] Ada Colau visita la ciutat de Kíiv

08/12/2022



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, visita demà divendres la ciutat de Kíiv, capital d’Ucraïna, acompanyada pel director de Bombers, Sebastià Massagué. Barcelona atén així la petició formulada per l’alcalde de Kíiv, Vitaliy Klitschko, que en les dues ocasions que ha visitat la capital catalana en els últims mesos ha convidat l’alcaldessa a visitar la capital d’Ucraïna.

Ada Colau, amb el director del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament de Barcelona, ja es troba de camí a Kíiv, on demà a les 11:00 hores seran rebuts per l’alcalde a l’Ajuntament.

Barcelona i Kíiv mantenen un estret lligam des que la capital d’Ucraïna va ser designada com a ciutat convidada de la Mercè per l’any que ve. Les dues ciutats han signat un acord de col·laboració i amistat, i Bombers de Barcelona manté una continuada relació amb la capital ucraïnesa, on hi ha desplaçat 2 vehicles especialitzats així com equipament i material per tasques d’extinció d’incendis i rescat de persones, i també material sanitari. Properament està previst ampliar aquesta col·laboració, que també s’explicarà des de Kíiv.

 

 

La visita a la ciutat de Kíiv serà únicament d’un dia, ha estat organitzada per l’Ajuntament de  la capital ucraïnesa i ha comptat amb també amb la col·laboració i suport del Ministeri d’Afers Exteriors i l’ambaixada a Ucraïna.

 

IMPORTANT PER A MITJANS

 

AGENDA

11:00 hores. Trobada i reunió de l’alcaldessa de Barcelona i l’alcalde de Kíiv a l’Ajuntament. Adreça: Khreschatyk 36

12:00 hores. Conferència de premsa. Adreça: Khreschatyk 36, sala 512.

13:00 hores. Inici d’una visita a la ciutat per veure la destrucció produïda per la invasió del govern rus.

16:30 hores. Visita al cos de Bombers de l’Estat de Kíiv, a la secció que ha rebut els vehicles i el material especialitzat provinent de Barcelona. Adreça: Tarasivska, 4.





Paraules clau

barcelona/ Kíiv/ Ucraïna/