Afectacions a la mobilitat per la trasplantació d’un lledoner de grans dimensions a la Via Augusta : Servei de Premsa

Afectacions a la mobilitat per la trasplantació d’un lledoner de grans dimensions a la Via Augusta

16/12/2022



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El proper diumenge, 18 de desembre, es portaran a terme els treballs de trasplantació d’un lledoner de gran port que actualment està ubicat en una finca privada del carrer Horaci.  Degut a les seves grans dimensions ha de ser traslladat per les necessitats de creixement i la manca d’espai a la jardinera on s’ubica actualment, la qual ha quedat malmesa per les arrels i la vorera també ha patit danys, el que comporta un risc per als vianants.

Per aquest motiu el Districte de Sarrià-Sant Gervasi ha decidit el seu trasllat a la urbanització del lateral de la Via Augusta a l’alçada del número 374, cantonada amb el carrer Margenat.

Els treballs pròpiament de trasllat es faran el diumenge 18 de desembre, entre les 13.00 i les 15.00 hores, i comportaran diferents afectacions al trànsit rodat.  Durant l’execució del trasllat, el tram del passeig de la Bonanova, entre Muntaner i Via Augusta, pot patir desviaments en funció del flux de trànsit pels carrers de les Escoles Pies, d’Iradier, del Doctor Roux, d’Anglí i de Carrasco i Formiguera.

Degut a les dimensions del transport, el gir des del passeig de la Bonanova a la Via Augusta es farà per la llosa central, d’on s’hauran retirat els fitons i tots els elements que destorbin el pas. Així mateix s’hauran de retirar els vehicles estacionats.

 

Afectacions a l’estacionament i a la circulació

El dies 17 i 18 de desembre, fins al moment en que s’acabi l’operació de trasplantament de l’arbre, quedarà prohibit l’estacionament al carrer d’Horaci, entre el passeig de la Bonanova i el carrer de Munner, i a la llosa de la Via Augusta, entre el passeig de la Bonanova i el carrer de Dolors Montserdà.

Diumenge, entre les 13.00 i les 15.00 h, a la Via Augusta, entre el passeig de la Bonanova i el carrer de Dolors Montserdà, estarà restringida la circulació només per a veïns i accés als túnels de Vallvidrera. El tram de Via Augusta entre el carrer de Dolors Montserdà i la ronda de Dalt en sentit muntanya, quedarà tallat al trànsit fins a les 21.00 h.

 





Paraules clau

afectacions/ Via Augusta/