L’Ajuntament de Barcelona i l’Associació per la defensa de la Marca signen un conveni de col·laboració en matèria de formació per a la lluita enfront delictes contra la propietat industrial : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona i l’Associació per la defensa de la Marca signen un conveni de col·laboració en matèria de formació per a la lluita enfront delictes contra la propietat industrial

19/12/2022



Temps estimat de lectura: 1 minut

El tinent d’alcalde de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle, i la presidenta de l’Associació per la defensa de la Marca, Rosa Tous, han signat aquest matí un conveni de col•laboració en matèria de formació per a la lluita enfront delictes contra la propietat industrial. A l’acte de signatura també ha assistit el cap de la Guàrdia Urbana, l’Intendent Major Pedro Velázquez i el director general d’ANDEMA, Gerard Guiu.

 

 

L’objectiu del conveni és col·laborar en la formació d’agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona en la lluita contra els delictes de propietat industrial, perquè aquests agents puguin identificar amb major facilitat, agilitat i diligència els esmentats delictes. Així mateix, ANDEMA quedarà a la disposició dels agents en formació per a resoldre les qüestions o dubtes que puguin plantejar-se en el desenvolupament de les sessions formatives.

L’Ajuntament de Barcelona es compromet a prestar instal·lacions per a la realització d’aquestes jornades de formació, així com a col•laborar en la seva organització i informar els agents de la realització d’aquestes.





Paraules clau

Associació per la defensa de la Marca/