Ada Colau participa a la presentació de l’estratègia de la Ciutadella del Coneixement i a l’acte de primera pedra del nou complex de recerca del Mercat del Peix : Servei de Premsa

Ada Colau participa a la presentació de l’estratègia de la Ciutadella del Coneixement i a l’acte de primera pedra del nou complex de recerca del Mercat del Peix

11/01/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dijous, 12 de gener, a les 12 hores, al Campus de la Ciutadella de la UPF (carrer Ramon Trias Fargas, 25-27), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, intervindrà a l’acte de presentació de l’estratègia de la Ciutadella del Coneixement i de col•locació de la primera pedra del nou complex de recerca del Mercat del Peix. A l’acte també hi participarà la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, i comptarà amb l’assistència del tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni.

L’acte es desenvoluparà en tres espais diferents. A la Sala Tàpies es farà la signatura del protocol institucional per a l’impuls de l’estratègia de la Ciutadella del Coneixement. Signaran el protocol l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, el rector de la UPF, Oriol Amat, la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, el ministre d’Universitats, Joan Subirats, el rector de la UB, Joan Guàrdia, el rector de la UAB, Javier Lafuente, la presidenta del CSIC, Eloísa del Pino, el director general del BIST, Eduard Vallory, i del director de la Fundació Pasqual Maragall, Arcadi Navarro.

Posteriorment, a l’auditori del campus, es faran els parlaments institucionals i es presentarà el projecte, i després l’acte es traslladarà al lloc on es construirà el complex de recerca sobre Benestar Planetari situat al Mercat del Peix.

La primera pedra serà col•locada de manera simbòlica per la majoria d’institucions que també participaran en la signatura, en un acte que comptarà amb una petita actuació i una representació artística.

Els actes institucionals de l’auditori i de col•locació de la primera pedra seran oberts a tots els mitjans; per problemes de limitació d’espai, la signatura a la Sala Tàpies es cobrirà gràficament amb un pool a càrrec de les tres agències, TV3 i TVE.

En paral•lel, la UPF servirà imatges de vídeo i fotografia a tots els mitjans que ho sol•licitin de totes les parts de l’acte. L’acte de l’auditori es podrà seguir en streaming en aquesta adreça: https://mercatdelpeix.upf.edu/primera-pedra-mercat-del-peix
Per a més informació i confirmació d’assistència:

Comunicació UPF
comunicacio@upf.edu
935422100





Paraules clau

Mercat del Peix/ recerca/