Los Galindos; Tarta Relena, Cocanha i Los Sara Fontán, Premis Ciutat de Barcelona 2022 d’Arts Escèniques i de Música : Servei de Premsa

Los Galindos; Tarta Relena, Cocanha i Los Sara Fontán, Premis Ciutat de Barcelona 2022 d’Arts Escèniques i de Música

31/01/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Tarta Relena actuarà a la gala de lliurament dels premis, el 15 de febrer al Saló de Cent

Els jurats dels Premis Ciutat de Barcelona 2022 en les categories d’Arts escèniques i Música, han fet públics els seus veredictes. Els premis tenen una dotació de 9.500 € i es lliuraran el proper 15 de febrer en un acte al Saló de Cent.

ARTS ESCÈNIQUES
El jurat integrat per: Lali Álvarez (presidenta), Joan Yago, Alexandra Laudo i Lali Ayguadé, acorda atorgar el Premi Ciutat de Barcelona d’Arts Escèniques a la companyia Los Galindos per MDR – Mort de riure, per crear un espectacle de circ radical i imaginatiu, que reivindica el carrer i els espais no convencionals com a escenaris que cal reconquerir. El jurat valora també la capacitat d’improvisació que manté viu l’espectacle i les seves ressonàncies polítiques.

MÚSICA
El jurat integrat per: Xavier Cervantes (president), Daniel Espasa, Carol Duran, Maria Arnal i Ismaël N’Diaye, acorda per unanimitat atorgar el Premi Ciutat de Barcelona de Música a Tarta Relena, Cocanha i Los Sara Fontán, pel projecte 4132314, presentat a la sala Paral·lel 62, dins del Festival Grec, el 8 de juliol. El jurat valora l’excel·lència artística i musical, el caràcter col·laboratiu i experimental de la proposta i el vincle que estableix amb la memòria popular de les treballadores mitjançant els cants i l’imaginari sonor de la fàbrica Fabra i Coats, i per extensió de les fàbriques tèxtils.
La gala de lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona 2022 tindrà lloc el proper 15 de febrer, a les 18 hores, al Saló de Cent de l’Ajuntament. La cerimònia comptarà amb l’actuació musical de Tarta Relena, ja prevista prèviament, abans que es conegués la decisió del jurat.

 

Materials gràfics





Paraules clau

Premis Ciutat de Barcelona 2022/