Joan Ramon Riera participa en el Congrés sobre el Dret a l’Autonomia Personal : Servei de Premsa

Joan Ramon Riera participa en el Congrés sobre el Dret a l’Autonomia Personal

01/02/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 2 i divendres 3 de febrer, en format digital, el regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat, Joan Ramon Riera; participa en la jornada “La ciutat com espai de vida i convivència” del II Congrés sobre el Dret a l’Autonomia Personal que se celebra en format online aquí.

Dijous 2, a les 10 hores, el regidor dona la benvinguda a la jornada conjuntament amb la presidenta de la Unió democràtica de Pensionistes i Jubilats, Inmaculada Ruiz. A les 17 hores, se celebra la taula “Participació i amigabilitat de les ciutats i les comunitats” on, d’entre altres, s’explicarà l’experiència del servei VinclesBCN.

Divendres 3, a les 10 hores, Joan Ramon Riera participa en la taula de debat “L’accessibilitat com a element imprescindible de l’amigabilitat a una ciutat”. També hi participen directora de l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Salamanca, Marta Inmaculada Aparicio; i l’especialista en accessibilitat universal, Francesc Romeu Martí.

Organitzat per Mayores UDP, Barcelona acull la primera sessió del congrés que continuarà a Salamanca, Madrid i Mèrida. L’objectiu de la trobada és desenvolupar els continguts i les aliances necessàries per afrontar el repte de la longevitat en el segle XXI i plantejar, davant les Nacions Unides, la necessitat d’aprovar “La Convenció Internacional dels drets de les persones grans”.

Congreso Home





Paraules clau

Congrés sobre el Dret a l’Autonomia Personal/