Ballarín i Serra assisteixen a la nova edició del “Tasta’M” al Mercat d’Hostafrancs : Servei de Premsa

Ballarín i Serra assisteixen a la nova edició del “Tasta’M” al Mercat d’Hostafrancs

10/02/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 11 de febrer, a les 12:00 hores, la regidora de Comerç, Mercats i Consum, Montserrat Ballarín; i el regidor del districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra; assistiran a la nova edició de l’esdeveniment gastronòmic ‘Tasta’M’, que enguany se centrarà en el Carnaval i que tindrà lloc al Mercat d’Hostafrancs al districte de Sants-Montjuïc.

L’activitat gastronòmica oberta al barri tindrà lloc d’11 a 15 hores a les portes del Mercat amb la botifarra d’ou com a principal protagonista. A més, també hi haurà música i dinamització.

El cicle ‘Tasta’M’ pretén dinamitzar el territori, des d’un punt de vista gastronòmic i cultural, posa de manifest que els mercats són el punt de vertebració econòmica i social de la ciutat i actuen com a prescriptors d’una alimentació saludable amb el consum del producte de qualitat, proximitat i temporada.

Aquesta serà la tercera de cinc accions que conformen el cicle, que s’estendrà fins al juny del 2023, i que es durà a terme a diferents barris, coincidint amb les festes de la Mercè, la Castanyada, el Carnaval i Sant Joan. La intenció és realitzar aquestes activitats a prop d’un mercat obert, amb l’objectiu de vincular aquests equipaments amb el territori i dinamitzar els barris i els mercats.

Aquesta activitat, iniciada el passat 18 de juny amb una musclada popular al mercat de la Barceloneta, està impulsada per l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona i la Federació de Mercats Municipals (FEMM).





Paraules clau

hostafrancs/ mercats/ tasta'm/