Jordi Martí participa en l’acte de recepció de l’edifici de Can Jaumeandreu per part de la UOC : Servei de Premsa

Jordi Martí participa en l’acte de recepció de l’edifici de Can Jaumeandreu per part de la UOC

10/02/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns, 13 de febrer a les 10.00 hores (carrer del Perú 52, edifici U del Campus UOC) el tinent d’Alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí, participa en l’acte de recepció de l’edifici de Can Jaumeandreu per part de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). A l’acte, organitzat per la UOC, també hi intervindran el rector de la UOC, Josep A. Planell; el director de l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO), Lluís Torner, i el conseller de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Nadal.

La recepció de l’edifici de Can Jaumeandreu culmina el procés de creació del campus únic de la UOC. La creació del Campus UOC al barri del Poblenou (al districte de Sant Martí) és fruit de l’acord a quatre bandes entre la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, l’ICFO i la UOC, i ha permès intercanviar l’antiga seu de la UOC a Castelldefels, que ha passat a ocupar l’ICFO, per la totalitat de l’edifici històric de Can Jaumeandreu, que ocupava fins fa pocs mesos l’Ajuntament de Barcelona.

Aquest nou Campus UOC, integrat pels tres edificis del complex de Can Jaumeandreu, es converteix així en el centre de referència de tota l’activitat docent, de recerca i de gestió de la universitat.





Paraules clau

Can Jaumeandreu/ educació/ equipaments/ formació/ Universitat/ Universitat Oberta de Catalunya/ UOC/