Clausura del Congrés Internacional del Dret de la Discapacitat : Servei de Premsa

Clausura del Congrés Internacional del Dret de la Discapacitat

16/02/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 17 de febrer, a les 9 hores, a l’Edifici MediaTIC (carrer de Roc Boronat, 117-127) comença la tercera i última jornada del IV Congrés Nacional i I Congrés Internacional del Dret de la Discapacitat, coorganitzada per l’Ajuntament de Barcelona.

La jornada començarà amb la taula de debat “La ocupació de les persones amb discapacitat en i des de Catalunya” i prosseguirà amb la següent: “Protecció social de les persones amb discapacitat en el Sistema de Seguretat Social”. A les 11.30 hores tindrà lloc l’última de la jornada, “L’agenda pendent de la discapacitat en matèria de Seguretat Social”.

A més, a les 12 hores, es farà entrega del Premio cermi.es 2022, en la categoria d’investigació social i científica, a Luis Enrique de la Villa Gil. Per últim, a partir de les 12.40 hores, tindran lloc les conclusions i la clausura del congrés.

Des del dimecres 15 de febrer, el congrés ha abordat una àrea temàtica concreta del Dret de la Discapacitat com és el dret al treball i a la protecció social de les persones amb discapacitat, comptant amb la participació d’especialistes de l’àmbit jurídic i social en aquesta matèria.





Paraules clau

Congrés Internacional del Dret de la Discapacitat/