Laia Bonet inaugura la Jornada de retorn de l’Estratègia per la distribució urbana de mercaderies de Barcelona 2030 : Servei de Premsa

Laia Bonet inaugura la Jornada de retorn de l’Estratègia per la distribució urbana de mercaderies de Barcelona 2030

20/02/2023Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 21 de febrer, a les 10:00 hores (Auditori del Parc Tecnològic de Barcelona Activa, carrer de Marie Curie 8-14), la tercera tinenta d’alcaldia i regidora de Mobilitat, Laia Bonet, inaugura la Jornada de retorn de l’Estratègia per la distribució urbana de mercaderies de Barcelona 2030. En el marc d’aquest acte es farà retorn del procés participatiu que s’ha dut a terme per definir aquest full de ruta i que marcarà les accions que cal desenvolupar per als propers anys. El document s’ha treballat de manera conjunta amb tots els actors implicats.
La jornada s’emmarca en els “Barcelona Mobility Dialogues ”, unes sessions de treball organitzades per la Gerència de Mobilitat i Infraestructures de l’Ajuntament de Barcelona i el PPP for Cities del IESE Business School al voltant de la mobilitat de Barcelona.
La sessió tindrà com a principal objectiu el retorn del procés participatiu, així com conèixer les tendències actuals de la distribució urbana de mercaderies arreu del món i les principals iniciatives del sector privat que contribueixen al fet que aquesta activitat es faci de la manera més eficient, sostenible i segura possible.
Paraules clau

Jornada de retorn de l’Estratègia per la distribució urbana de mercaderies de Barcelona 2030/