Afectacions a la mobilitat per treballs de pavimentació a l’avinguda Vallcarca : Servei de Premsa

Afectacions a la mobilitat per treballs de pavimentació a l’avinguda Vallcarca

24/02/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Les tasques es realitzaran aquest cap de setmana i implicaran el tall total de circulació en sentit plaça Lesseps entre les 8.00 i les 21.00 hores.

Aquest cap de setmana es duran a terme treballs de pavimentació a l’avinguda Vallcarca, entre el carrer d’Esteve Terradas i el carrer de Maignon. Les tasques comportaran afectacions a la mobilitat, tant el dissabte com el diumenge.

El dissabte 25 de febrer es restringirà la circulació a un únic carril per sentit en aquesta tram. La intervenció també comportarà restriccions intermitents a les parades de les línies de bus 27 i 87.

Per altra banda, el diumenge 26 de febrer, en sentit plaça d’Alfonso Comín hi haurà un únic carril de circulació i el carrer d’Esteve Terradas estarà tallat unes hores al matí. En sentit plaça Lesseps la circulació quedarà tallada entre les 8.00 i les 21.00 hores. En tot moment es garantirà l’accés del veïnat als guals.

Pel que fa a l’afectació al transport públic, en sentit plaça d’Alfonso Comín les línies d’autobús 27 i 87 circularan amb normalitat amb restriccions intermitents a les parades, segons evolucionin els treballs. En sentit plaça Lesseps, atès que la circulació estarà tallada, l’tinerari alternatiu es farà per l’avinguda de la República Argentina. Hi haurà informadors que us indicaran les afectacions de les línies de bus.

 





Paraules clau

afectacions/ mobilitat/ Vallcarca/