Laia Bonet participa a la jornada “Jornada Euro-llatinoamericana sobre Tech Champions: de les Scale-ups a les Tecnolatinas” en el marc del MWC2023 : Servei de Premsa

Laia Bonet participa a la jornada “Jornada Euro-llatinoamericana sobre Tech Champions: de les Scale-ups a les Tecnolatinas” en el marc del MWC2023

27/02/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 28 de febrer, a les 15.30h a l’estand de la Mobile World Capital al Mobile World Congress al recinte Gran Via de L’Hospitalet de Llobregat, la tercera tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona i responsable de l’Àrea d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Laia Bonet, obrirà la “Jornada Euro-llatinoamericana sobre Tech Champions: de les Scale-ups a les Tecnolatinas”
L’acte comptarà també amb Francesc Fajula, director de la Fundació Mobile World Capital; Carina Szpilka, Presidenta Adigital i sòcia directora de KFund, i Andrés Allmand, secretari general SEGIB.

La jornada és una col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona amb la Secretaria General Iberoamericana (SEGIB), l’Associació Espanyola d’Economia Digital (Adigital) i la Mobile World Capital. Es tracta de la primera trobada euro-llatinoamericana per a abordar les oportunitats i instruments disponibles per a aquest sector estratègic i identificar bones pràctiques per a impulsar l’emergència de noves Tech Champions.

La jornada tindrà dues sessions, una primera on es debaten els instruments públics per a scale-ups que fomenten la competitivitat i promouen l’escalabilitat de les start-ups europees. En els pròxims anys serà fonamental la connexió entre els fons específics europeus i nacionals per a empreses d’alt potencial de creixement. I una segona taula que abordarà les oportunitats del mercat hispanoparlant representat per més de sis-cents milions de persones i que significa una finestra per a scale-ups i empreses intensives en coneixement d’Iberoamèrica, desenvolupadores de continguts i de tecnologia. El posicionament d’Espanya com hub d’innovació en intel·ligència artificial en espanyol també és una oportunitat d’internacionalització i acceleració per a les start-ups d’Amèrica Llatina.





Paraules clau

mobile world capital/ Mobile World Congress/