Nou taller d’educació canina urbana a Gràcia amb la participació del Centre d’Estudis CIM : Servei de Premsa

Nou taller d’educació canina urbana a Gràcia amb la participació del Centre d’Estudis CIM

01/03/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 1 de març, a les 11:00 hores (plaça del Raspall), tindrà lloc el primer dels 10  tallers d’educació canina que es faran en els propers mesos a diferents  àrees de gossos de la ciutat, gràcies a un acord amb el Centre d’Estudis CIM.

Els mitjans gràfics podran agafar imatges d’aquest taller pràctic gratuït d’educació canina urbana que impartiran instructors canins i alumnes en pràctiques d’aquest centre formatiu. Els tallers busquen fomentar el benestar dels animals i el seu bon comportament i de retruc, millorar la convivència entre les persones i els animals en l’espai públic.

Aquesta acció, que s’emmarca en la signatura d’un conveni entre ajuntament i el CIM, té lloc en el marc del desplegament de les mesures de conducció dels gossos a la ciutat previstes en l’Ordenança de Protecció, Tinença i Venda d’Animals (OPTVA) i la implementació de les Zones d’Usos Compartits

A la sessió hi assistiran la directora del Servei de Drets dels Animals, Carme Mate, i el director del Centre d’Estudis CIM de Barcelona, Salvador Paulí.

 





Paraules clau

educació canina urbana a Gràcia/