Janet Sanz presenta novetats de Model. Festival d’Arquitectures de Barcelona 2023 : Servei de Premsa

Janet Sanz presenta novetats de Model. Festival d’Arquitectures de Barcelona 2023

03/03/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimarts 7 de març, a les 11.30 hores (Ajuntament. Saló de Cròniques), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, presentarà un avançament del lema i emplaçament de Model. Festival d’Arquitectures de Barcelona 2023, la segona edició d’aquest esdeveniment que se celebrarà del 20 al 30 d’abril a diferents espais de la ciutat.

Entre les principals novetats, es presentaran els guanyadors internacionals de la primera edició del Premi Model a l’Experimentació Arquitectònica, les noves dates i emplaçaments, i la convocatòria oberta a la ciutadania de +Model. A la roda de premsa també hi participaran Eva Franch i Gilabert, directora artística del festival; Anna Ramos, directora de la Fundació Mies van der Rohe, i Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC). Sandra Bestraten estarà a fila zero.

El festival és un espai de reflexió i celebració que ens acosta l’arquitectura experimental i ajuda a repensar com viure a través de nous models de ciutat i nous imaginaris. Inclourà una sèrie d’instal·lacions a l’espai públic, simposis, workshops i programes experimentals que, de manera conjunta, produiran un espai d’intercanvi, aprenentatge i disseminació d’idees. Amb esdeveniments organitzats per entitats i col·lectius locals i internacionals distribuïts per tota la ciutat, el festival també presentarà una fira de llibres d’arquitectura: Llibres Model.

La roda de premsa també es podrà seguir online a través del lloc web del Servei de Premsa.

Per a qui segueixi la roda de premsa online, es poden fer preguntes via Whatsapp: 618 68 61 73





Paraules clau

Model. Festival d'Arquitectures de Barcelona 2023/