Marcé i Batlle assisteixen a la inauguració de l’exposició “El negre, del dol a la seducció” a la Fundació Rocamora de Sarrià : Servei de Premsa

Marcé i Batlle assisteixen a la inauguració de l’exposició “El negre, del dol a la seducció” a la Fundació Rocamora de Sarrià

10/03/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 11 de març, a les 12.00 hores a la casa de la Fundació Rocamora del barri del Putxet (c/ Ballester, 12), el regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, i el regidor del Districte de Sarrià-Sant Gervasi Albert Batlle, assistiran a la inauguració de l’exposició “El negre, del dol a la seducció”.

La mostra és la primera activitat del programa finançat amb l’impost d’estades turístiques “Experiències de Ciutat” que impulsa l’Ajuntament de Barcelona i gestiona el Consorci de Turisme de Barcelona. El programa té l’objectiu de recolzar projectes culturals arrelats als barris i atraure nous públics.

Organitzada per la Fundació Rocamora i la Fundació Antoni de Montpalau amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la mostra presenta una panoràmica estètica i social de la utilització del negre en la indumentària femenina. Un recorregut centrat en l’ús i les simbologies del negre en el vestir, des del dol fins a l’erotisme passant per la discreció i la gala. L’exposició reuneix dissenys de Balenciaga, Pedro Rodríguez, Pertegaz, YSL, McQueen, Galliano o Lagerfeld, entre altres.





Paraules clau

Fundació Rocamora/ Putxet/