Laia Bonet participa en la inauguració del festival de tecnologia Tech&Play de Mobile World Capital Barcelona : Servei de Premsa

Laia Bonet participa en la inauguració del festival de tecnologia Tech&Play de Mobile World Capital Barcelona

16/03/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 17 de març, a les 11.30 hores, (Teatre Lliure de Montjuïc, Plaça de Margarida Xirgu, 1), la tercera tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Bonet, participa en la inauguració del festival de tecnologia Tech&Play de Mobile World Capital Barcelona, el festival de tecnologia que traslladarà per primera vegada a la ciutadania experiències tecnològiques singulars que s’han pogut veure a MWC Barcelona 2023.

La inauguració també comptarà amb la presència de Gina Tost, secretària de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya; Rosa Díaz, directora de l’ONTSI i Francesc Fajula, CEO de Mobile World Capital Barcelona.

Al llarg de tot el cap de setmana, a l’espai del Teatre Lliure de Montjuïc, petits i grans podran gaudir d’una trentena d’activitats i xerrades que els acostaran a experiències tecnològiques com la realitat virtual, intel•ligència artificial o metavers. Aquest primer festival tecnològic té com a objectiu humanitzar la tecnologia i que tothom pugui accedir-hi d’una manera lúdica, senzilla i educativa.





Paraules clau

ciutadania/ tecnologia/