Visita a les obres de connexió del tramvia : Servei de Premsa

Visita a les obres de connexió del tramvia

17/03/2023Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns, 20 de març, a les 11.00 hores (avinguda Diagonal, banda mar, a l’alçada del número 297) l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el conseller de Territori, Juli Fernández, faran una visita per veure el desenvolupament de les obres de la connexió tramviària. L’alcaldessa i el conseller estaran acompanyats per la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, pel secretari general de Mobilitat i Infraestructures del Departament de Territori, Marc Sanglas i pel director general de l’ATM, Pere Torres.

INFORMACIÓ IMPORTANT: els mitjans de comunicació hauran d’arribar a les 10.30 hores per facilitar-los els equips de protecció per accedir a l’obra. Durant mitja hora es podran gravar imatges dels treballs que s’estiguin realitzant en aquells moments, entre ells la primera soldadura de les vies. A les 11.00 hores arribaran les autoritats, comprovaran l’estat de les obres i visitaran la primera marquesina que s’ha col·locat al llarg del traçat. Posteriorment es farà una atenció als mitjans. Els mitjans que vulguin assistir a l’acte s’han d’acreditar enviant nom, cognoms i DNI a mpigem@bcn.cat abans de les 20.00 hores d’avui divendres.

Paraules clau

Tramvia/

Anar a l'inici d'aquesta pàgina