Barcelona celebra el Dia Internacional contra el Racisme amb art, música i diàlegs : Servei de Premsa

Barcelona celebra el Dia Internacional contra el Racisme amb art, música i diàlegs

20/03/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 21 de març, a les 18.00 hores, a la Sala Paral·lel 62, se celebrarà un acte per commemorar el Dia Internacional contra el Racisme, que comptarà amb un diàleg, actuacions musicals, teatre, dansa i humor, per reivindicar una ciutat lliure de discriminacions racistes.

La jornada té com a objectiu visualitzar l’aportació positiva, cultural i artística de la diversitat a la ciutat i arreu a través de l’art, de la música i de la reivindicació, i conscienciar sobre la importància de l’ús d’ulleres antiracistes en tots els àmbits del dia a dia a la ciutat.

L’acte començarà per la projecció del vídeo ‘De dónde eres’, de la il•lustradora i animadora Rocío Quillahuaman. Posteriorment, se celebrarà un diàleg entre Elisa Loncon, expresidenta de la Convenció Constitucional de Xile, Jean Wyllys, periodista, artista visual i activista polític, i Paloma Chen, poeta i periodista.

Està previst que l’acte finalitzi amb la projecció de vídeos de Hanan Midan, activista antiracista i l’espectacle de dansa Black, d’Oulouy, entre d’altres actuacions. Al vespre se celebrarà un concert de Miss Raisa.





Paraules clau

Barcelona celebra el Dia Internacional contra el Racisme/ racisme/