Joan Ramon Riera participa en la inauguració de l’exposició del projecte ‘El museu més gran’ : Servei de Premsa

Joan Ramon Riera participa en la inauguració de l’exposició del projecte ‘El museu més gran’

20/03/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 21 de març, a les 17.00 hores, al Vestíbul del Museu Marítim de Barcelona (Av. de les Drassanes, 1), el regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat, Joan Ramon Riera, participa en la inauguració de l’exposició ‘El museu més gran’.

En l’acte també hi participen el Director General del Museu Marítim de Barcelona, Enric García; la fotògrafa de Clicme i dinamitzadora del projecte, Eugènia Ortiz; i les participants del projecte, Francesca Rue i Carme Brangulí.

L’exposició ‘El museu més gran’ es podrà visitar, de manera gratuïta, fins a l’11 d’abril al vestíbul del Museu Marítim de Barcelona. La mostra, organitzada pel Departament de Promoció de les Persones de l’Ajuntament de Barcelona i el Museu Marítim de Barcelona, gira entorn dels resultats del projecte del mateix nom que l’any passat va apropar a les persones usuàries dels Casals i Espais de Gent Gran de Barcelona una quinzena de museus per estimular la seva participació i generar xarxes entre uns i altres.





Paraules clau

el museu més gran/ gent gran/