Afectacions a la mobilitat per les obres del carril bici de la Via Augusta, entre Muntaner i Balmes : Servei de Premsa

Afectacions a la mobilitat per les obres del carril bici de la Via Augusta, entre Muntaner i Balmes

24/03/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquest cap de setmana, 25 i 26 de març, es duran a terme tasques de pavimentació a tota l’amplada de la calçada de Via Augusta, per aquest motiu es recomana als conductors evitar circular per aquesta via mentre durin els treballs

El dissabte i el diumenge es restringirà la circulació de vehicles a un únic carril per sentit en aquest tram. Diumenge també quedaran afectats els quatre carrils descendents de la cruïlla amb Muntaner

En el marc de les obres per implantar un carril bici a la Via Augusta, al llarg del cap de setmana es duran a terme tasques de pavimentació a tota l’amplada de la calçada d’aquesta via, incloses les cruïlles de Via Augusta amb el carrer de Muntaner i amb el carrer d’Aribau. Per aquest motiu es recomana evitar circular per aquest carrer  mentre durin els treballs. Durant les dues jornades, quedarà anul·lada la parada de busos ubicada a la Via Augusta amb el Carrer de Tavern (V13). Les parades més properes estan situades al carrer Santaló entre els carrers Descartes i Plató o al carrer d’Aribau amb el carrer Laforja.

 

Dissabte 25 de març

Es restringirà la circulació de vehicles a un únic carril per sentit. En sentit Llobregat (sortida de BCN) es mantindran els girs a l’esquerra dels carrers de Brusi i Tavern i la incorporació des del carrer d’Alfons XII. En sentit Besòs (entrada de BCN) es mantindran els girs a la dreta també des dels carrers Tavern i Brusi i les incorporacions des dels carrers d’Alfons XII i d’Aribau. La continuïtat de Via Augusta, entre els carrers de Laforja i Balmes en sentit Llobregat, per la calçada del costat mar, quedarà tallada a l’alçada del carrer de Balmes i els vehicles es desviaran pels carrers de Madrazo i Santaló. A les cruïlles de la Via Augusta amb els carrers de   Muntaner i Aribau quedarà també un carril de circulació per sentit.

 

Diumenge 26 de març

Es mantenen les afectacions del dia anterior i se n’afegeixen de noves. Quedaran afectats els quatre carrils descendents de la cruïlla amb Muntaner. En sentit Llobregat, és a dir, direcció passeig Bonanova, es mantindrà en tot moment un carril de circulació. Però en sentit Besòs, és a dir, direcció plaça Molina, es tallarà la circulació del tram entre les 8.00 h i les 20.00 h. Els vehicles que hi circulin hauran de baixar pel c. Calvet, però es permetrà l’accés en tot moment del veïnat als guals. També es tallarà el sentit pujada del carrer d’Aribau, i només es permetrà el pas de serveis, veïnat i autobús (V13) que giraran a l’esquerra quan arribin a la Via Augusta en direcció sortida de Barcelona. Els vehicles es podran desviar o bé per travessera de Gracia – Via augusta – Av. Riera de Cassoles o a la cruïlla d’Aribau amb el carrer de Madrazo per agafar Santaló.

 

Carril bici Via Augusta entre Laforja i Dolors Monserdà

Les obres del nou carril bici de la Via Augusta del tram entre els carrers de Laforja i Ganduxer  es van iniciar l’any passat, finançades pels fons europeus Next Generation. Alhora, també estan en marxa la segona fase entre els carrers de Ganduxer i Dolors Monserdà, una actuació finançada a través dels pressupostos participatius.





Paraules clau

carril bici/ obres/