La Guàrdia Urbana organitza les jornades “Abordatge del suïcidi i de les malalties mentals des de la perspectiva policial” : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana organitza les jornades “Abordatge del suïcidi i de les malalties mentals des de la perspectiva policial”

24/03/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns, 27 de març a les 9.OO hores, a l’INEFC (Av. De l’Estadi, 12-22) el tinent d’alcalde de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle, inaugurarà les jornades dedicades a l’Abordatge del suïcidi i de les malalties mentals des de la perspectiva policial organitzades per la Guàrdia Urbana de Barcelona. A les 11 hores, el portaveu de la Guàrdia Urbana, l’Inspector Jordi Oliveras atendrà els mitjans de comunicació per explicar els objectius de la jornada i com actua la Guàrdia Urbana en aquests casos.La regidora de Salut Gemma Tarafa també assistirà a les jornades. Les conclusions i la cloenda anirà a càrrec del cap de la Guàrdia Urbana, l’Intendent Major Pedro Velázquez.

Durant la jornada, que serà oberta als mitjans de comunicació, tindran lloc tres taules de debat on es debatran diferents qüestions (adjuntem programa de la jornada)

A les jornades assistiran representants de més d’una cinquantena de policies locals de Catalunya, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional, Sistema d’Emergències Mèdiques, Bombers de Barcelona i actors sanitaris.

 

 

 





Paraules clau

guàrdia urbana/ gub/ malalties mentals/ suïcidi/