L’alcaldessa Ada Colau inaugura una jornada per impulsar la figura del/de la delegat/ada de protecció de menors davant situacions de violència : Servei de Premsa

L’alcaldessa Ada Colau inaugura una jornada per impulsar la figura del/de la delegat/ada de protecció de menors davant situacions de violència

24/03/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 27 de març, a les 10.00 hores, a l’Espai Josep Bota del Recinte Fabra i Coats (carrer de Sant Adrià, 20) l’alcaldessa, Ada Colau, dona la benvinguda en la jornada ‘El/la delegat/ada de Protecció en Equipaments i Serveis de Promoció de la Infància en el marc de la LOPIVI’. La cloenda de l’acte anirà a càrrec del regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat, Joan Ramon Riera.

Durant la jornada, la professora del Departament de Dret Administratiu i Processal de la Universitat de Barcelona i directora de la Clínica Jurídica per a la Protecció de la Infància i l’Adolescència, Almudena González, presentarà la ponència sobre el tema del/la Delegada de Protecció en equipaments i serveis de Promoció a la Infància en el marc de la LOPIVI. Seguidament, tindrà lloc una taula rodona que comptarà amb les experiències sobre la figura dels delegats/es de protecció.

A més, es farà un seguiment del ‘Programa per a la prevenció de les violències sexuals en la infància i l’adolescència: de la prevenció a la intervenció’ i es presentarà la guia de ‘Recomanacions per l’abordatge de les violències sexuals cap a la infància i l’adolescència als Casals Infantils, Ludoteques i Centres Oberts municipals’.

PROGRAMA JORNADA

 





Paraules clau

menors/ violència/