Montserrat Ballarín assisteix a la presentació del llibre “Cocina sin barreras. Recetas adaptadas para una alimentación saludable e inclusiva” : Servei de Premsa

Montserrat Ballarín assisteix a la presentació del llibre “Cocina sin barreras. Recetas adaptadas para una alimentación saludable e inclusiva”

24/03/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 27 de març, a les 10:00 hores, la regidora de Comerç, Mercats i Consum, Montserrat Ballarín, participarà a la presentació del llibre “Cocina sin barreras. Recetas adaptadas para una alimentación saludable e inclusiva” de Nexe Fundació, que tindrà lloc a la sala d’exposicions del Mercat de l’Abaceria (passeig de Sant Joan, 168).

El llibre és un recull de receptes per facilitar la inclusió dels infants que presenten disfàgia en tots els seus entorns naturals (domicili, escola, lleure, etc), afavorint la seva interacció social i millora de la nutrició i benestar. També donar eines pràctiques a les famílies i als professionals de la cuina i l’atenció directa en general sobre textures, adaptacions i activitats sensorials a través dels aliments. El pròleg és de l’Albert Adrià i hi ha una recepta dels Germans Torres.

A la presentació també participaran la presidenta de Nexe Fundació, Cècile de Visscher; i el pediatra especialitzat en trastorns de deglució, Dr Pinillos, entre d’altres.





Paraules clau

alimentació/ mercats/ saludable/ salut/ sostenibilitat/