Presentació d’un projecte fotogràfic i audiovisual sobre Barcelona impulsat pel MACBA i el Pla de Barris : Servei de Premsa

Presentació d’un projecte fotogràfic i audiovisual sobre Barcelona impulsat pel MACBA i el Pla de Barris

29/03/2023Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 30 de març, a les 16.00 hores, a La Virreina Lab (Palau de la Virreina. La Rambla, 99), el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat i regidor del Pla de Barris, Jordi Martí, i la directora del MACBA, Elvira Dyangani Ose, presentaran un projecte fotogràfic i audiovisual d’àmbit internacional que representarà la història urbana i social de Barcelona, particularment als barris on actua el Pla de Barris. A la presentació també hi intervindran Jorge Ribalta, comissari del projecte, i Gregori Civera, un dels 13 artistes que hi participaran.

La presentació es podrà seguir a través del web del servei de premsa de l’Ajuntament de Barcelona.

 

 

Paraules clau

cultura/ MACBA/ Pla de Barris/ projecte fotogràfic i audiovisual/