Xavier Marcé presenta el llibre ‘Nou Barris, els barris històrics’ : Servei de Premsa

Xavier Marcé presenta el llibre ‘Nou Barris, els barris històrics’

31/03/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 3 d’abril, a les 18.00 hores, a la Sala de Plens del Districte de Nou Barris (plaça Major de Nou Barris, 1), el regidor del districte de Nou Barris, Xavier Marcé, participa en l’acte de presentació del llibre ‘Nou Barris, els barris històrics’. També hi participen els autors del llibre, Jordi Sánchez i Marta Grau.

Nou Barris, els barris històrics’, de l’editorial Efadós, presenta l’evolució dels barris del districte de Nou Barris i del barri Trinitat Vella (que antigament pertanyia a Nou Barris) a través de 164 imatges des de dues perspectives ben diferents. La primera, una visió aèria de cadascun dels barris, en què s’observa la transformació i el creixement urbanístic que van tenir lloc al llarg de la segona meitat del segle XX. La segona, una visió a peu de carrer per conèixer un Nou Barris desconegut per la majoria, i oblidat quant a serveis, que va ser el detonant de l’esperit de lluita i reivindicació que ha perdurat fins a l’actualitat.

El llibre forma part de la col·lecció Catalunya Desconeguda, on ja es va publicar un llibre anomenat ‘Nou Barris desconegut’.





Paraules clau

memòria/ Nou Barris/ publicació/