L’Oficina d’Atenció Ciutadana de la plaça Sant Miquel tanca per obres fins a finals de setembre : Servei de Premsa

L’Oficina d’Atenció Ciutadana de la plaça Sant Miquel tanca per obres fins a finals de setembre

13/04/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Des del 14 d’abril i fins a finals de setembre, la ciutadania podrà ser atesa a la resta d’oficines que hi ha a la ciutat, trucant al 010 o en el web de l’Ajuntament de Barcelona

Durant les obres en aquesta oficina de Ciutat Vella es reforça l’OAC Monumental, situada al carrer Sicília 216-218

Des del 14 d’abril i fins a finals de setembre l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de la plaça Sant Miquel, a Ciutat Vella, estarà tancada per obres. Durat aquest temps, la ciutadania podrà ser atesa a la resta d’oficines que hi ha a la ciutat, trucant al telèfon gratuït 010 o en el web ajuntament.barcelona.cat/atenciociutadana.

En concret, les obres de rehabilitació han de servir per adaptar l’oficina de Sant Miquel als requeriments de l’administració electrònica. L’actuació se centra principalment en la zona d’atenció a la ciutadania, tot i que també s’estén a la sala d’espera. Els nous punts d’atenció seran flexibles, per poder funcionar indistintament com a punt d’atenció presencial o punt d’autoservei assistit.

S’atén sense cita per rebre informació, o si s’ha de registrar documentació demanada per l’Ajuntament de Barcelona o relacionada amb tràmits amb límit de data.

Si es necessita fer una altra gestió, l’atenció és amb cita prèvia. Es pot concertar de les maneres següents:





Paraules clau

atenció ciutadaniaOficina d'Atenció Ciutadana/ Ciutat Vella/ OAC/ obres/ Sant Miquel/