Montserrat Ballarín assisteix a la presentació del VI Concurs del millor Pa de Sant Jordi : Servei de Premsa

Montserrat Ballarín assisteix a la presentació del VI Concurs del millor Pa de Sant Jordi

13/04/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 14 d’abril, a les 12.30 hores (Gremi de Flequers de Barcelona al carrer Pau Claris, 134), la regidora de Comerç, Mercats, Consum, Règim Interior i Hisenda. Montserrat Ballarín, assisteix a la  presentació del VI Concurs del millor organitzat pel gremi i per l’Obra Social Ernest Verdaguer de Panatics.

Participen en l’acte el president del Gremi de Flequers de Barcelona, Jaume Bertran; el fundador de l’obra social Ernest Verdaguer, Eduard Verdaguer; la filla del creador del Pa de Sant Jordi, Georgina Crespo; i José Llopart, director general de l’empresa José Llopart patrocinador oficial del concurs. 

El concurs del Pa de Sant Jordi és obert a tots els forners i pastissers de Catalunya que elaboren el tradicional pa per la diada. També pot concursar l’alumnat de les principals escoles professionals de fleca i la pastisseria de Catalunya. 

Els guanyadors rebran el Premi José Llopart, memorial Eduard Crespo, forner i creador del pa de Sant Jordi l’any 1989. Els pans han d’estar elaborats artesanalment segons la fórmula original del Gremi de Flequers de Barcelona amb tres pastes: una de formatge emmental, una de sobrassada i una pasta de nous. 

Tots els pans participants es donaran a l’Hospital de Campanya de l’església de Santa Anna, la Fundació Arrels i El chiringuito de Dios del Raval.





Paraules clau

Ballarín/ gremi Flequers/ Pa Sant Jordi/ regidoria Comerç/ sant jordi/ VI Concurs del millor Pa de Sant Jordi/